HAVUÇLU PATATES ÇANAKLARI

Malzemeler:
4 patates
3 havuç
Yarım demet dereotu
2 diş sarımsak
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
Tuz

Hazırlanışı:
Patatesleri haşlayıp tuz ve karabiber ilave edip ezin. Elinize ufak parçalar açıp ince kıyılmış dereotuna bulayıp çanak şekli verip servis tabağına yerleştirin. Biraz zeytinyağı ile rendelediğiniz havuçları soteleyip patates çanaklarının içine yerleştirin. İnce doğranmış sarımsak, yoğurt ve mayonezi karıştırıp en son üzerlerine birer kaşık koyun. Afiyet olsun.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: